Συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής Τετάρτη 21 Νοέμβρη στις 6.30 μμ στην Βίλα Στέλλα

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !
ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 6.30μμ στη ΒΙΛΛΑ ΣΤΕΛΛΑ

Εργαζόμενε, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε, συνταξιούχε, νέε.
Τα νέα μέτρα και ο προϋπολογισμός που ψηφίστηκαν στη βουλή από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αποτελούν τη νέα βάρβαρη επίθεση του κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε βάρος της εργατικής τάξης και του λαού.

Τώρα πρέπει να απαντήσουμε πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά σε κάθε γειτονιά και τόπο δουλειάς!
Από την εμπειρία των μεγάλων αγώνων και απεργιών από τη σφοδρότητα της επίθεσης που δεχόμαστε στα δικαιώματα και στη ζωή μας, προκύπτει επιτακτικά η αναγκαιότητα ενδυνάμωσης των επιτρόπων αγώνα στις γειτονιές, των σωματείων, των μαζικών φορέων, της λαϊκής οργάνωσης!
Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας

Αποδέσμευση από την EE. Μονομερής διαγραφή του χρέουςΝα μην πληρώσουν άλλο τα λαϊκά στρώματα!

Την ίδια ώρα στο Νέο Ηράκλειο χιλιάδες είναι οι άνεργοι σε νέες και μεγαλύτερες ηλικίες, που δεν μπορούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους. Δεκάδες μαγαζιά και αυτοαπασχολούμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης ή έχουν ήδη κλείσει. Στα σχολεία και στον Δήμο η κατάσταση είναι εκρηκτική. Δεκάδες εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες και απολύονται.

Κανένας μόνος του απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική ένας για όλους και όλοι για έναν

Η Λαϊκή Επιτροπή Νέου Ηρακλείου σε καλεί την Τετάρτη 21 Νοέμβρη ώρα 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα της Βίλας Στέλλας (Σοφίας 1) στην Λαϊκή Συνέλευση για να συνεχίσουμε οργανωμένα τον αγώνα μας ενάντια: στην νέα φοροληστεία – στα χαράτσια της ΔΕΗ –  των νοσοκομείων, στην ανεργία που μαστίζει κάθε οικογένεια – και στην οργάνωση της ταξικής αλληλεγγύης στον Δήμο μας.

Όπλο μας η αλληλεγγύη
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ !

Advertisements